Termeni si conditii de utilizare a site-ului

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.
Accesul si utilizarea site-ului UNGHII FALSE LA DOMICILIU.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.
2. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. UNGHII FALSE LA DOMICILIU este un site unde sunt prezentate servicii de aplicare a unghiilor false. Pentru ca UNGHII FALSE LA DOMICILIU sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
- WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
- NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
- NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICIO PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
- NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
- VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.
In calitate de utilizator sunteti de acord sa nu folositi niciun program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.
3. Drepturile proprietatii intelectuale
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica UNGHII FALSE LA DOMICILIU. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. UNGHII FALSE LA DOMICILIU.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.
4. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.
5. Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; UNGHII FALSE LA DOMICILIU.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

Unghii false sector 3